Een samenwerkspel over hybride werken, die op zichzelf ook hybride is.

Voor de Justitiële ICT Organisatie maakten we in 2022 een wonderlijke game die vanuit een volledig nieuw concept ontwikkeld is. Thuiswerkers spelen een online videogame wat invloed heeft op de spelers die op de kantoorlocatie een bordspel spelen. Ondertussen moeten de verschillende speltafels op kantoor ook nog eens met elkaar samenwerken om alles in goede banen te leiden en geen dubbelwerk te doen. Uiteraard is er ook nog voldoende aandacht voor (werk-)plezier.

In de game gaan de spelers in een fictief universum aan de slag als Rangers. Zij zijn allemaal onderdeel van de Lonestar organisatie die als hoofdactiviteit het vangen van saboteurs heeft. Ondertussen heeft gouverneur Jean wat noten op haar zang en voelt robot Neo-Geo zich niet begrepen en mist de menselijkheid in de taakverdeling.

Wat ons betreft is Rangers of the Lonestar, onze Game of the Year (2022). De mooie artstyle is gedaan door Jelle Kunst, de verhaallijnen door narrative designer Inez Groen en de waanzinnige soundtrack is geschreven en gespeeld door onze huis-componist Djuri Boot.