Introductie RVO

De Rijksoverheid zet zich in voor een uitstekend ondernemersklimaat. Ministeries stippelen daar beleid voor uit. De taak om dit beleid uit te voeren ligt bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Ondernemend Nederland kan bij ons terecht met vragen op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Wij bieden onze klanten producten en diensten aan, waaronder: voorlichting en advies, financiële regelingen, wet- en regelgeving, netwerken, hulp bij het vinden van zakenpartners.
Bron: rvo.nl

.

.

Data-analist André

Zo, jullie willen data over de bijenstand? Jullie weten dat we al onze uren moeten verantwoorden? Ik zei nog zo vorig jaar dat ze daar in Den Haag toen al beter een opdracht voor hadden kunnen geven. Toevallig ben ik nu net klaar met de dataset gewassen in Kruidenrijke akkerranden! Die mag je wat mij betreft zo meenemen, dat kost mij geen extra werk, Is dat niet wat voor jullie dossier? Verder raad ik je aan om in de samenleving op zoek te gaan naar maaidata.

Ontvang datakaart D1

Hebben jullie datakaart D19? dan kun je verder met praten André!

.

.

Data-Scientist Zoraya

Ik mag wel zeggen dat onze data van bedrijven actueler en accurater is dan die van de KvK. Bovendien verkopen wij het niet door. Met zo’n 145 subsidieregelingen en vele tientallen apps die aanvraag en afhandeling ondersteunen is de RVO werkelijk een dataparadijs.

Ontvang datakaart D2

Hebben jullie datakaart D1? Dan kun je verder praten met Zoraya.

.

.

Subsidie medewerker Dineke

Dag collega’s , waarom komen jullie met deze vraag eigenlijk direct bij mij? Ik zou jullie graag van dienst zijn, maar het komt me nu niet zo goed uit. Binnenkort treedt de Bloesemsubsidieregeling (bsr-11) in werking, daar is nog zó veel voor te doen. Willen jullie je verzoek alsjeblieft even op de mail zetten? Kijk ondertussen ook even naar de dataset over maaidata van de boeren zelf. Mevr Jantien van Boer&Natuur (omgeving Samenleving) kan jullie daar meer over vertellen.

Hebben jullie datakaart D19? Dan kun je verder praten met Dineke!

.

.

Jurist Murat

Goedendag, ik ben senior adviseur juridische zaken. Mijn taak is te adviseren over de rechtmatigheid van diverse regelingen die wij hier uitvoeren. Steeds vaker komen moeten wij ook kwesties omtrent de AVG in behandeling nemen.

Hebben jullie datakaart D1, D2 of D13? Dan kun je verder praten met Murat!

.

.

Arno van de Unit Omgevingskennis

Het is slim om je omgeving goed in beeld te hebben wanneer je aan beleidsopgaven werkt. Iedereen binnen EZK/LNV kan gebruik maken van dienstverlening van team Omgevingskennis. Echt heel laagdrempelig. We hebben toegang tot allerlei databases, maken o.a. media-analyses, monitoren social media en kunnen ook communicatieonderzoek voor je uitzetten.
Ik kan een media-analyse maken over bijensterfte, zo’n analyse wordt vaak gebruikt ter voorbereiding op een AO, zo kun je snel zien hoe stakeholders erin staan

Ontvang datakaart D13

Hebben jullie datakaart D25? Dan kun je verder praten met Arno!

.

.

Terug naar het DDC of andere omgevingen

.

.

.

.

.

.

.

.

.