Welkom op de introductiepagina van de game die we live gaan spelen op de Regiedag begin tweede kwartaal 2024. De game die we gaan spelen wordt ontwikkeld door onze oud-collega: “Marthijn de Blaeij”. Om een mooie game te kunnen maken, waarin we vooral kennis en ervaringen uit onze eigen werkpraktijk kunnen delen, is hij op zoek naar voorbeelden uit jullie eigen werk.

Jij kunt dus je eigen voorbeelden aandragen via dit portaal! Het mooie is dat je al punten kunt verdienen die je op de live Regiedag 2024 kunt gebruiken. Na afloop van de game kun je namelijk een mooi cadeaupakket winnen, maar uiteraard is meedoen belangrijker dan winnen. We hopen dat het delen van jouw werkervaringen met je collega’s al zorgt voor voldoende motivatie om mee te doen.

Meedoen met dit online onderdeel kost je tussen de 5 en 10 minuten. We zijn met name benieuwd naar jullie inbreng, want zonder jullie casuïstiek geen game. We hebben ook gebruik gemaakt gemaakt van Kunstmatige Intelligentie, dus we zijn ook benieuwd wat je daar van vindt. Allereerst de vraag:

Welke van onderstaande drie afbeeldingen spreekt je het meeste aan als het gaat om het facilitair werkveld binnen EZK/LNV?

Als je een afbeelding hebt gekozen, klik je op de knop eronder en kom je op een vervolgpagina met volgende instructies.

afbeelding 1:

Kies je voor bovenstaande afbeelding? Klik dan op onderstaande knop:

afbeelding 2:

Kies je voor bovenstaande afbeelding? Klik dan op onderstaande knop:

afbeelding 3:

Kies je voor bovenstaande afbeelding? Klik dan op onderstaande knop:

Deze game wordt ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van EZK / LNV, Directie Bedrijfsvoering

© 2023/2024