Voor communicatiebureau Presenter hebben we in 2021 Agent Content ontwikkeld. Een game in 6 episodes van 2 weken waarbij de professionals worden uitgedaagd om meer en betere content in de wereld te brengen.

De game speelt zich af tegen het decor van een superspannend spionnen verhaal, waarbij de spelers iedere episode weer opdrachten krijgen van de geheimzinnige D. Tijdens hun avonturen maken ze kennis met figuren als Axel Veerman, Simone Schoenmakers en Victor Vaagman. Ieder figuur heeft een eigen verhaal en samen moeten de spelers proberen hier 1 mooi samenhangend verhaal van te maken.

Agent Content wordt live op kantoor gespeeld met een heus 3d bordspel. In de 2 weken na een speelsessie gaan de spelers aan de slag met challenges in hun eigen werk, waarbij ze hun bevindingen via een ingenieus spelkaarten-systeem direct kunnen uploaden in het eigen CMS. Door het doen van deze challenges verdienen de spelers coins die ze weer kunnen inzetten tijdens de volgende speelsessie op het spelbord met hun teamgenoten.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.